Zelená prírodným mydlám!

Pokiaľ ide o všetky prírodné mydlá, ktoré v sebe nesú rôzne benefity, mydlo z kozieho mlieka by sme dali na prvé miesto. Je vyrobené z čistého kozieho mlieka spolu s niektorými ďalšími prírodnými zložkami, ako je kokosový olej, olivový olej atď., čo z neho robí vynikajúcu alternatívu k bežným syntetickým mydlám. Chcete vedieť, ako vám toto ručne vyrábané mydlo môže vylepšiť krásu? Čítajte ďalej a dozviete sa viac!bylinky.jpg

  1. Jemne čistí. Mliečne mydlá sú ručne a neobsahujú žiadne drsné čistiace prostriedky ani škodlivé chemické zlúčeniny. Je známe, že zložka kyseliny mliečnej z čistého kozieho mlieka hrá kľúčovú úlohu pri čistení našej pokožky a šetrne odstraňuje nečistoty. Obsahuje tiež alfa-hydroxy kyseliny, ktoré rozkladajú väzby medzi odumretými bunkami a odstraňujú matnú povrchovú vrstvu pokožky. Tieto mydlá sú navyše bohaté na prírodné prísady, ktoré pôsobia šetrne, bez toho, aby spôsobovali nadmernú suchosť.
  2. 2. Sú balené s vitamínmi, ako sú A, B1, B6, B12, C, D, E atď. a minerálmi, ako sú zinok, meď, železo, selén atď. Zahŕňa tiež mastné kyseliny, aminokyseliny, kyselinu citrónovú, antioxidanty a enzýmy. Všetky tieto zložky sú potrebné nielen pre naše telo, ale sú dôležité aj pre našu pokožku. Najlepšie však je, že kozie mlieko môže rýchlo preniknúť do povrchovej vrstvy pokožky a poskytnúť každému z našich tkanív dostatočné množstvo živín. Stručne povedané, pravidelné používanie kozieho mlieka z mydla môže pokožku živiť nielen zvonku, ale aj vyživovať zvnútra.

levandule.jpg

  1. Udržuje pokožku jemnú a zvlhčenú. Kravské mlieko samotné je zvláčňovadlom alebo prírodným zvlhčovačom, ktorý sa okamžite vstrebáva do pokožky a vytvára bariéru proti vlhkosti, ktorá udržuje pokožku hebkú, hladkú a pružnú po dlhšiu dobu. Je plná bielkovín, mastných kyselín a glycerínu, ktoré prispievajú k jeho super hydratačným vlastnostiam. Naopak, krémová textúra mydla poskytuje luxusnú mäkkosť prenikaním do hornej vrstvy pokožky a pomerne ľahko dosahuje trhliny a medzery tvorené medzi bunkami.